Tulsifrön / Basilikafrön – för en smidig mage

  • Ger regelbunden tarmtömning
  • Minskar uppsvällda tarmar
  • Fungerar som bulkmedel
  • Rika på vitamin A
  • Skonsamma för mage och tarmar

Vi rekommenderar ayurvediska kurer vi själva använder och basilikafrön använder hela familjen. Basilikafrön eller tulsifrön är en utomordentlig Ayurvedisk kur för magen. De sväller upp till 30 ggr sin torkade vikt när de absorberar vatten och är väldigt skonsamma för magtarmkanalen. De är fiberrika och även en naturlig källa till vitamin A. På det sättet fungerar de som bulkmedel och är även mättande för oss som vill kontrollera matsuget. Bulk-effekten gör att tarmarna kommer igång och tömmer sig regelbundet och minskar den uppsvällda känslan man ibland kan få vid förstoppning eller för blandad kost.

Att rensa och återuppliva matsmältningskanalen regelbundet är som att sota skorstenen efter flera brasor, det behöver göras.

Ett tips från en kund med IBS som fått bra resultat: prova detta i 2 veckor 2 ggr om dagen med en matsked aloe vera juice i.

Användning: Tag dem morgon och kväll, 30 min innan frukost och 2 timmar efter middag. Låt 1 tesked frön svälla i ca 2dl rumstempererat vatten i ca 10 min. Blanda och drick detta.

Kan handlas i vår webbutik:

Basilikafrön / Tulsifrön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *