Triphala – grunden i Ayurvedisk detox

Triphala = Tre frukter

 

  • Stödjer naturlig rensnings inifrån.
  • Upprätthåller regelbundenhet
  • Ger näring och återupplivar matsmältningen
  • Stödjer hälsosam digestion och absorption
  • Naturlig antioxidant

Rekommenderat dagligt intag: 1g, 2 ggr dagligen.

Innehåller: Amalaki (Emblica officinalis), Bibhitaki (Terminalia belerica) and Haritaki (Terminalia chebula).

Inom Ayurveda fokuserar man först på att rensa kroppen, och det mest tillgängliga organsystemet att rensa är matsmältningsorganen. Däri har vi en hel del slagg och dess funktion är kopplad till allt från vår vikt, energi och även sinnesro.

Därför är triphala är det första steget i en Ayurvedisk kur. Genom att stödja matsmältningssystemets funktion, elimination och näringsupptag ger det kroppen en bättre förmåga att ta tillvara på den mat vi äter och den eventuella Ayurvediska kur man ska ta.

På AyurvedaButiken säljer vi Triphala från bl a Cosmoveda, Himalaya och Organic India i både pulver och kapsel form. Men vi rekommenderar främst Organic Indias Triphala kapslar eller deras Triphala Pulver/Churna som är både ekologiska och tungmetalltestade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *